Cut the biscuit into portions. Wash the pears and cut into pieces. Peel the tangerines and separate them into slices.
Бисквит нарежьте на порционные кусочки. Вымойте груши и нарежьте кусочками. Мандарины очистите и разберите на дольки.
Heat the cream in a fondue pot. Add pieces of dark chocolate and, stirring continuously, bring the mixture until smooth. Then add candied ginger, liqueur, and spicy spices. Stir continuously for 1-2 minutes and serve.
В фондюшнице разогрейте сливки. Добавьте кусочки горького шоколада и, непрерывно помешивая, доведите массу до однородности. Затем добавьте засахаренный имбирь, ликер, пряные специи. Непрерывно помешивайте в течение 1-2 минут и подавайте к столу.
Serve the fondue with fruit and sponge cake skewered with mint leaves.
Подавайте фондю с фруктами и бисквитом нанизанными на шпажки с листочками мяты.