Break the dark chocolate into pieces. Cut the marshmallows and biscuit into large portions.
Темный шоколад разломите на куски. Зефир и бисквит нарежьте на крупные порционные куски.
Pour milk and cream into the fondue pot and, stirring slightly, heat them over low heat. Place the chocolate pieces into the fondue maker. Stir the chocolate fondue until smooth and then add a knob of butter, stir well and serve.
Налейте в фондюшницу молоко и сливки и, слегка помешивая, разогревайте их на медленном огне. Куски шоколада отправьте в фондюшницу. Помешивайте шоколадное фондю до однородной массы и затем добавьте кусочек сливочного масла, хорошо размешайте и подавайте к столу.
Serve the fondue with chopped marshmallows, pieces of pineapple, strawberries and grapes, and cut into pieces.
Подавайте фондю с нарезанными зефирками, кусочками ананасов , клубники и винограда, а также бисквитом нарезанным на кусочки.