Cut the toasted bread or baguette into portions. Grate the cheese. Break the eggs into a bowl.
Нарежьте на порционные кусочки подсушенный хлеб или багет. Сыр натрите на терке. Яйца разбейте в миску.
Pour dry white wine and add garlic into the container, put it on the fire and evaporate by half.
Налейте сухое белое вино и добавьте чеснок в ёмкость, поставьте её на огонь и выпарите наполовину.
Add grated cheese, salt to the bowl with eggs and bring the mixture until smooth.
В миску с яйцами добавьте натертый сыр, соль и доведите массу до однородности.
Pour half-evaporated wine into the fondue pot, add butter, heat it and add the mixture of eggs and cheese. Bring the mixture until smooth, stirring constantly, and serve.
В фондюшницу влейте наполовину выпаренное вино, добавьте туда сливочное масло, нагрейте и добавьте массу из яиц и сыра. Доведите массу до однородности, постоянно помешивая, и подавайте к столу.
Serve the fondue with pieces of fragrant bread strung on skewers, capers and cold cuts.
Подавайте фондю с кусочками ароматного хлеба нанизанного на шпажки, каперсами и мясными закусками.