Peel the carrots and cut into cubes. Divide the cabbage into florets. Cook vegetables in boiling water for 2-3 minutes. Then place them in a container and let cool. Grate the cheese.
Морковь очистите, нарежьте на кубики. Капусту разделите на соцветия. Варите овощи в кипящей воде 2-3 минуты. Затем выложите их в ёмкость и дайте остыть. Натрите сыр.
Rub the fondue pot with a clove of garlic, pour in the wine and bring to a boil. Stirring constantly, add grated cheese, spices and bring the mixture until smooth, stirring constantly.
Фондюшницу натрите зубчиком чеснока, влейте вино и доведите до кипения. Постоянно помешивая добавьте натертый сыр, специи и доведите массу до однородности постоянно помешивая.
Serve the fondue with carrots, broccoli, capers, fragrant slices of bread and charcuterie.
Подавайте фондю с морковью, брокколи, каперсами, ароматными кусочками хлеба и мясными закусками.