Grate the cheese. Add gin to flour. Wash the chicken. Mix spices, garlic, salt and olive oil together.
Натрите сыр на тёрке. В муку добавьте джин. Курицу вымойте. Специи, чеснок, соль и оливковое масло смешайте вместе.
Coat the chicken carcass with marinade inside and out. Place in a baking dish and bake in the oven for 60 minutes at 160°C.
Обмажьте куриную тушку маринадом снаружи и внутри. Положите в форму для запекания и выпекайте в духовом шкафу 60 минут при температуре 160°С.
Rub the fondue pot with onions and pour in the milk and, when it starts to boil, add the grated cheese and stir constantly until the mixture becomes homogeneous. Add flour with gin, spices and mix well.
Натрите фондюшницу луком и влейте молоко и, когда оно начнет закипать, всыпьте натертый сыр и постоянно помешивайте пока масса не станет однородной. Добавьте муку с джином, специи и хорошо перемешайте.
Divide the chicken into pieces and serve with fondue pieces of aromatic bread, sliced tomatoes and sweet bell peppers.
Курицу разделите на части и подавайте с фондю кусочки ароматного хлеба, нарезанные пластинами помидоры и сладкий болгарский перец.