Thaw frozen mackerel, remove the entrails and wash well. Peel the onion and wash the lemon.
Замороженную скумбрию разморозьте, избавьте от внутренностей и хорошо помойте. Лук очистьте от кожуры, лимон помойте.
Cut the onion into rings or half rings. Cut the lemon into thin half rings.
Лук нарежьте кольцами или полукольцами. Лимон нарежьте тонкими полукольцами.
Rub the fish with salt and pepper, put a few sprigs of dill and a few slices of lemon into the belly.
Рыбу натрите солью и перцем, в брюшко вложите несколько веточек укропа и несколько долек лимона.
Place some of the onion rings on the foil and the fish on top, make a few cuts on top of the fish and place the onion on top so the fish doesn’t burn.
Положите на фольгу часть колец лука, а сверху рыбу, сверху на рыбе сделайте несколько надрезов и положите сверху лук, так рыба не подгорит.
Wrap the foil tightly and grill on the grill for about 25 minutes, turning constantly.
Плотно заверните фольгу и жарьте на решетке примерно 25 минут, постоянно переворачивая.
Serve the grilled mackerel on a wooden board, dividing it into portions. Place lemon quarters, dill sprigs and cherry tomatoes around the perimeter of the board. This dish will make your picnic festive, fill you up and fill you with energy and good mood.
Подавайте скумбрию гриль на деревянной доске разделив на порционные кусочки. По периметру доски выложите четвертинки лимона, веточки укропа и помидоры черри. Такое блюдо сделает ваш пикник праздничным, насытит вас и зарядит энергией и хорошим настроением.