Make cross cuts on the tomatoes and pour boiling water over them. After 5 minutes, remove the skin and cut into small cubes. Wash and peel the remaining vegetables.
На помидорах сделайте крестовые надрезы и залейте кипятком. Через 5 минут снимите кожицу и нарежьте мелким кубиком. Остальные овощи помойте и очистьте.
Cut the vegetables: onion into half rings, pepper into small cubes, squeeze the garlic through a press.
Овощи нарежьте: лук полукольцами, перец мелким кубиком, чеснок выдавите через пресс.
Fry the onion in butter until transparent, set aside.
Лук пожарьте на сливочном масле до прозрачности, отложите в сторону.
Wash the drumsticks, pat dry with napkins and fry in a dry frying pan until golden brown on both sides (about 1 minute on each side).
Голени помойте, промокните салфетками и пожарьте на сухой сковороде до золотистого цвета с обеих сторон (примерно по 1 минуте с каждой стороны).
Add tomatoes, peppers, fried onions and spices to the drumsticks. Stir and simmer for 40-50 minutes. 5 minutes before readiness, add garlic and chopped herbs.
Добавьте к голеням помидоры, перец, обжаренный лук и специи. Перемешайте и тушите 40-50 минут. За 5 минут до готовности добавьте чеснок и порезанную зелень.
Serve the marinated fish pieces with fresh herbs and lemon quarters. .Boiled potatoes in their jackets will be an excellent addition to this dish. Serve it on a separate plate, after peeling it and cutting it into halves, pour it with olive oil and sprinkle with dill and salt.
Подавайте кусочки маринованной рыбы со свежей зеленью и четвертинками лимона. .Отварной картофель в мундирах станет отличным дополнением к такому блюду. Подавайте его на отдельной тарелке, предварительно очистив от кожуры и разрезав на половинки, полейте оливковым маслом и притрусите укропом и солью.