Wash the chicken, remove excess liquid with a paper towel and cut into small pieces. Remove the skins from the onions and garlic. Pour boiling water over the tomatoes for a couple of minutes and remove the skins.
Курицу помойте, уберите лишнюю жидкость бумажным полотенцем и разделайте на небольшие кусочки. С лука и чеснока снимите кожуру. Томаты залейте кипятком на пару минут и снимите кожуру.
Fry the chicken in a frying pan on both sides, a few minutes on each side. The skin should be golden.
Обжарьте курицу на сковороде с 2 сторон, по несколько минут с каждой. Должна получиться золотистая кожица.
Cut the onion into cubes and add to the chicken, simmer for 10 minutes over low heat. Then add the chopped tomatoes and stir, leave to simmer over low heat for 30 minutes.
Лук нарежьте кубиками и добавьте к курице, тушите 10 минут на медленном огне. Потом добавьте нарезанные томаты и перемешайте, оставьте тушиться на медленном огне 30 минут.
Add chopped capsicum, garlic, nuts, salt and spices to taste. Simmer for another 5 minutes.
Добавьте измельченный стручковый перец, чеснок, орехи, соль и специи по вкусу. Тушите еще 5 минут.
Add chopped herbs to the finished dish before serving. Serve on a large flat plate, arrange vegetables around the perimeter: cherry tomatoes, or colorful pieces of pepper. This way the dish will look festive, elegant and appetizing.
В готовое блюдо добавьте измельченную зелень перед подачей. Подавайте на большой плоской тарелке, по периметру выложите овощи: помидоры черри, или разноцветные кусочки перца. Так блюдо будет выглядеть празднично, нарядно и аппетитно.