Wash the fish well, remove the head and intestines, rinse again and pat dry with a paper towel, fillet. Peel the garlic and onion.
Рыбу хорошо помойте, удалить голову, кишки, еще раз промойте и промокните бумажным полотенцем, филируйте. Чеснок и лук очистьте.
Finely chop the onion and place in a heated frying pan with vegetable oil. Fry over medium heat for a couple of minutes, add tomato paste and soy sauce.
Лук мелко нарежьте и отправьте на разогретую сковороду с растительным маслом. Обжарьте на среднем огне пару минут, добавьте томатную пасту и соевый соус.
Add half a glass of water, stir. Finely chop the pickled cucumber and add to the pan.
Долейте полстакана воды, перемешайте. Мелко нарежьте соленый огурец и отправьте в сковороду.
Cut the mackerel fillet into small pieces. Place in a frying pan. Cook for 5 minutes over medium heat, add finely grated garlic, salt to taste and stir. Let it boil and turn off the stove.
Нарежьте филе скумбрии небольшими кусочками. Отправьте в сковороду. Готовьте 5 минут на среднем огне, добавьте натертый на мелкой терке чеснок, посолите по вкусу и перемешайте. Дайте закипеть и выключите плиту.
Serve the dish on a large white flat plate, arrange cherry tomatoes and sprigs of cilantro, parsley or baby spinach leaves around the perimeter of the plate, pour olive oil over the tomatoes and herbs, sprinkle with salt and ground pepper. This presentation will look elegant and festive.
Подавайте блюдо на большой белой плоской тарелке, по периметру тарелки выложите помидорки черри и веточки кинзы, петрушки или листья бэби-шпината, полейте помидоры и зелень оливковым маслом, посыпьте солью и молотым перцем. Такая подача будет выглядеть нарядно и празднично.