Prepare all the necessary ingredients according to quantity. Wash peaches, peppers, squeeze lemon juice.
Подготовьте все необходимые ингредиенты по количеству. Помойте персики, перец, Выдавите сок лимона.
Peel the peaches and cut into cubes.
Персики очистьте от кожицы и нарежьте кубиками.
Cut the sweet pepper and red onion into cubes and add to the peaches. Next add crushed chili pepper.
Перец сладкий и лук красный нарежьте кубиками и добавьте к персикам. Далее добавьте перец чили измельченный.
Grate the lemon zest and ginger using the finest grater and add to the peaches. Add finely chopped cilantro, lemon juice and paprika there. Salt and sugar to taste. Stir. Let it brew for 20-30 minutes in the refrigerator.
Натрите цедру лимона и имбирь на самой мелкой терке и добавьте к персикам. Туда же добавьте мелко нарезанную кинзу, сок лимона и паприку. Соль и сахар по вкусу. Перемешайте. Дайте настояться 20-30 минут в холодильнике.
Serve the dish in a small gravy boat. This sauce will go well with baked meat, chicken, turkey, rabbit, or even just baked potatoes. Those who love the combination of spicy-sweet sauce with meat will definitely appreciate this recipe.
Подавайте блюдо в небольшом соуснике. Такой соус будет хорошо сочетаться с запеченным мясом, курицей, индейкой, кроликом или даже просто с запеченным картофелем. Те кто любит сочетание пряно-сладкого соуса с мясом точно оценят этот рецепт.