Measure out the required amount of ingredients. Wash peppers, tomatoes, hot peppers, avocados. Peel the onion and avocado, remove the center of the hot pepper.
Отмерьте нужное количество ингредиентов. Помойте перец, помидоры, острый перец, авокадо. Лук и авокадо очистьте, у острого перца удалите серединку.
Cut all the vegetables as you like, this can be done into cubes, cubes or strips. Leave the cherry tomato whole or cut into 2 parts.
Все овощи нарежьте как вы любите, это можно сделать кубиками, брусочками или полосками. Помидор черри оставьте целым или разрежьте на 2 части.
Tear the iceberg lettuce into pieces and place on a large flat plate; top the salad with chopped peppers, cherry tomatoes, onions, hot peppers, avocado and diced feta cheese.
Салат айсберг нарвите кусочками и выложите на большую плоскую тарелку, сверху салата выложите нарезанные перец, помидор черри, лук, острый перец, авокадо и нарезанную кубиками брынзу.
Drizzle the salsa with olive oil and sprinkle with rosemary. Add salt if necessary.
Полейте салат-сальсу оливковым маслом, посыпьте розмарином. При необходимости добавьте соли.
Serve the salad on the large plate in which you prepared it. Let everyone take as much as they want. Add lemon wedges so you can squeeze the juice over the salad if desired. This will make the salsa even brighter and more elegant, and the sourness of the lemon will pleasantly surprise you.
Подавайте салат на большой тарелке, в которой вы его готовили. Пусть каждый берет себе сколько пожелает. Добавьте дольки лимона, чтобы при желании можно было выдавить сок на салат. Так сальса станет еще ярче и наряднее, а кислинка лимона вас приятно удивит.