Peel the garlic and finely chop it. Wash the cauliflower and divide into small florets. Wash the green beans and cut off the tails on both sides. Peel the onion and cut into rings. Wash and gut the mackerel thoroughly, remove the head and bones, cut into small pieces.
Чеснок мелко почистите и мелко покрошите. Цветную капусту промойте, разделите на небольшие соцветия. Фасоль стручковую промойте и отрежьте хвостики с двух сторон. Лук почистите, порежьте кольцами. Скумбрию как следует вымойте и выпотрошите, удалите голову и кости, нарезать на небольшие кусочки.
Place onion and green beans in rings on parchment
На пергамент выложите кольцами лук и стручковую фасоль
Sprinkle the fish with pre-prepared spices and place on a vegetable bed.
Рыбу посыпьте заранее приготовленными специями и выложите на овощную подушку.
Next add a layer of cauliflower and garlic. Add skewers. Place in the oven at 180°C for 25 minutes. In some cases, only 20 minutes is enough, but at a temperature of 200 °C.
Далее выложите слой цветной капусты и чеснок. Добавьте шпажки. Поставьте в духовой шкаф при температуре 180 °С на 25 минут. В некоторых случаях достаточно всего 20 минут, но при температуре 200 °С.
Sprinkle the finished mackerel with dill. You can offer red rice as a side dish, but buckwheat and boiled potatoes are also suitable. Tomatoes also work harmoniously.
Готовую скумбрию посыпать укропом. В качестве гарнира можете предложить красный рис, но также подойдет гречка, отварной картофель. Также гармонично подойдут помидоры.