Finely peel the onion and cut into thin slices. Gut the mackerel thoroughly, wash it, separate the head from the carcass, remove the black films on the belly and divide the fish into several pieces. Crush the pepper in a bowl with a mortar.
Лук мелко почистите и порежьте тонкими слайсами. Скумбрию как следует выпотрошите, вымойте, отделите голову от тушки, удалите черные пленки на брюшке и разделите рыбу на несколько кусков. Перец подавить ступкой в чаше.
Add pre-chopped onions and fish pieces to the pan.
В кастрюлю добавьте нарезанный заранее лук, и кусочки рыбы.
It's time to make the marinade. Pour sunflower oil, salt, granulated sugar, spices into the water, put on low heat so that all the ingredients mix together. Cook for 2-3 minutes. Pour vinegar into the hot marinade and leave to cool.
Самое время сделать маринад. Налейте в воду подсолнечное масло, соль, сахарный песок, специи, поставьте на небольшой огонь, чтобы все ингредиенты смешались между собой. Варить в течение 2-3 минут. В горячий маринад влейте уксус и поставьте остывать.
Pour the marinade over the pieces of fish on an onion bed and place in the refrigerator to cool.
Куски рыбы на луковой подушке залейте маринадом и поставьте в холодильник для остывания.
Serve the finished marinated fish in a herring bowl after pouring it with sunflower oil and sprinkling with a small amount of onion. Can be consumed either alone or with a side dish.
Готовую маринованную рыбу подавайте в селедочнице предварительно полив ее подсолнечным маслом и посыпав небольшим количеством лука. Может употребляться как самостоятельно, так и с гарниром.