Wash the chicken, remove excess liquid with a paper towel and cut into small pieces. Remove the skins from the onions and garlic. Pour boiling water over the tomatoes for a couple of minutes and remove the skins.
Курицу помойте, уберите лишнюю жидкость бумажным полотенцем и разделайте на небольшие кусочки. С лука и чеснока снимите кожуру. Томаты залейте кипятком на пару минут и снимите кожуру.
Fry the chicken in a frying pan on both sides, a few minutes on each side. The skin should be golden.
Обжарьте курицу на сковороде с 2 сторон, по несколько минут с каждой. Должна получиться золотистая кожица.
Cut the onion into cubes and add to the chicken, simmer for 10 minutes over low heat. Then add the chopped tomatoes and stir, leave to simmer over low heat for 30 minutes.
Лук нарежьте кубиками и добавьте к курице, тушите 10 минут на медленном огне. Потом добавьте нарезанные томаты и перемешайте, оставьте тушиться на медленном огне 30 минут.
Add chopped capsicum, garlic, nuts, salt and spices to taste. Simmer for another 5 minutes.
Добавьте измельченный стручковый перец, чеснок, орехи, соль и специи по вкусу. Тушите еще 5 минут.
Ready mackerel can be eaten as an independent dish, or together with mashed potatoes and rice. Serve on a nice big platter with some parsley and cilantro.
Готова скумбрия может употребляться как самостоятельное блюдо, а также совместно с картофельным пюре и рисом. Подавайте на большом красивом блюде с небольшим количеством зелени петрушки и кинзы.