Wash tomatoes, peppers, herbs. Peel the onion. Cut the chicken fillet into pieces measuring 3x3 centimeters. Remove the skins from the tomatoes (to do this, place them in boiling water for a few seconds and immediately place them in a bowl of cold water). Chop the tomatoes as small as possible with a knife or grind in a blender.
Вымойте помидоры, перец, зелень. Очистите лук. Куриное филе нарежьте на кусочки размером 3х3 сантиметра. С помидоров снимите шкурку (для этого опустите их в кипящую воду на несколько секунд и сразу положите в миску с холодной водой). Нарежьте помидоры как можно меньше ножом или измельчите в блендере.
Place the pan over medium heat and add the butter and chopped chicken. Fry for 5 minutes, stirring. Cut the onion into half rings and add it to the chicken fillet. Monitor the amount of oil in the pan and add more if necessary. Simmer for another 10 minutes until the onion is browned.
Поставьте кастрюлю на средний огонь и положите сливочное масло и нарезанное куриное филе. Обжаривайте 5 минут помешивая. Лук нарежьте полукольцами и добавьте его к куриному филе. Следите за количеством масла в кастрюле и при необходимости добавьте еще. Тушите еще 10 минут пока лук не подрумянится.
Cut the sweet and hot pepper into thin strips and add to the pan. Stir and cover with a lid. Simmer for 7-8 minutes and then add chopped tomatoes. Simmer the dish covered for approximately 20-25 minutes. A couple of minutes before readiness, add chopped cilantro and suneli hops.
Перец сладкий и острый нарежьте тонкой соломкой и добавьте в кастрюлю. Перемешайте и накройте крышкой. Тушите 7-8 минут и затем добавьте измельченные томаты. Тушите блюдо под крышкой приблизительно 20-25 минут. За пару минут до готовности положите измельченную зелень кинзы и хмели-сунели.
Serve the dish hot in deep bowls with Georgian pita bread or a side dish of your choice and add several different sauces to the table.
Подавайте блюдо горячим в глубоких мисочках с грузинским лавашем или гарниром по вашему выбору и добавьте на стол несколько различных соусов.