Peel the onions and carrots. Wash the tomatoes and bell peppers. Chop the onion into half rings, and chop the carrots and bell pepper into strips. Finely chop the tomatoes with a knife or use a blender. Peel the walnuts and chop.
Очистите репчатый лук и морковь. Вымойте помидоры и болгарский перец. Лук измельчите полукольцами, а морковь и болгарский перец соломкой. Помидоры мелко измельчите ножом или используйте блендер. Очистите грецкие орехи и измельчите.
Pour a little vegetable oil into a hot frying pan and fry the chicken thighs on both sides, salt and pepper the chicken while frying. Place the rosy thighs in a container for baking in the oven.
На раскаленную сковороду налейте немного растительного масла и обжаривайте куриные бедрышки с двух сторон, солите и перчите курицу во время жарки. Румяные бедрышки сложите в ёмкость для запекания в духовке.
In the pan in which the chicken was fried, fry the chopped onion. When the onion is browned, add carrots and bell pepper. Add chopped tomatoes to the roasted vegetables. Simmer for two to three minutes and add crushed walnuts, chopped garlic and suneli hops into the frying pan.
В сковороде, в которой жарилась курица, обжаривайте нарезанный лук. Когда лук подрумянится, добавьте в него морковь и болгарский перец. Добавьте в поджаренные овощи измельченные помидоры. Протушите две-три минуты и положите в сковороду раздробленный грецкий орех, измельченный чеснок и хмели-сунели.
Cover the chicken thighs with the prepared sauce and place in a preheated oven at 180° degrees. Bake for 30-35 minutes until nicely golden brown.
Приготовленным соусом покройте куриные бедрышки и отправьте в разогретую духовку до 180 ° градусов. Выпекайте 30-35 минут до приятной золотистой корочки.
Serve the chicken thighs hot with a side of potatoes and hot sauce.
Подавайте куриные бедрышки горячими с гарниром из картофеля и острым соусом.