Peel the onion and cut it into rings. Dissolve starch in cold water.
Очистите лук и нарежьте его кольцами. Растворите крахмал в холодной воде.
Prepare the sauce: Pour soy sauce into a preheated frying pan and add sugar. Add dried garlic and ground ginger. Add vegetable oil and honey. Mix all the contents. Pour the starch into the pan and, as soon as the mass begins to thicken, immediately remove from the heat and place it on a plate.
Готовим соус: В разогретую сковороду налейте соевый соус и добавьте сахар. Положите сушеный чеснок и молотый имбирь. Добавьте растительное масло и мёд. Перемешивайте все содержимое. Влейте крахмал в сковороду и, как только масса начнет густеть, сразу снимите с огня и выложите его в тарелку.
Wash the mackerel, cut off the head and tail, remove all bones. Cut lengthwise into two parts and place the carcass in a baking dish. Top it with the prepared sauce and finely chopped onions. Place the mackerel in the oven preheated to 180° and bake for 30-35 minutes.
Скумбрию вымойте, отрежьте голову и хвост, удалите все кости. Разрежьте вдоль на две части и выложите тушку в форму для запекания. Сверху смажьте её приготовленным соусом и мелко нарезанным репчатым луком. Отправьте скумбрию в духовку, разогретую до 180 ° и выпекайте 30-35 минут.
Serve the fish lightly crumbled with grated cheese, boiled potatoes and seasonal vegetables.
Подавайте рыбку слегка притрусив тертым сыром с отварным картофелем и сезонными овощами.