Chop the garlic cloves. Squeeze the juice out of the orange.
Измельчите зубчики чеснока. Из апельсина выдавите сок.
In a hot dry frying pan, fry the chili peppers, stirring continuously. Cooled peppers, cut lengthwise and remove seeds. Add the roasted chiles, tequila, minced garlic, orange juice and olive oil to a blender.
На раскаленной сухой сковороде обжарьте перец чили, непрерывно помешивая. Остуженные перцы, разрежьте вдоль и удалите семена. Добавьте в блендер жареные перцы чили, текилу, измельченный чеснок, апельсиновый сок и оливковое масло.
Using a blender, puree the ingredients and fry in a frying pan over high heat for three minutes. Salt the salsa and cool, transfer it to a plate and sprinkle cheese on top.
Блендером измельчите ингредиенты в пюре и прожарьте в сковороде на сильном огне в течение трех минут. Посолите сальсу и охладите, переложите ее в тарелку и посыпьте сверху сыром.
Serve the fiery sauce with delicate appetizers and fragrant toast.
Подавайте жгучий соус с нежными закусками и ароматными поджаристыми тостами.