Wash and cut the mushrooms into slices. Break the broccoli into small florets. Wash the chicken fillet and cut into pieces, salt and add spices to your taste.
Вымыть и нарезать грибы на пластины. Брокколи разобрать на небольшие соцветия. Куриное филе вымыть и нарезать на кусочки, посолить и добавить специи по вашему вкусу.
Add pasta to boiling water. Cook until done according to the time indicated on the package. Drain them in a colander and rinse under running cold water.
В кипящую воду всыпьте макароны. Варите до готовности по времени указанному на упаковке. Откиньте их на дуршлаг и промойте под струей холодной воды.
Place the chopped mushrooms in a preheated frying pan with vegetable oil and fry them for 3 minutes. Add broccoli florets to the pan and stir-fry for 5 minutes.
Нарезанные грибы положите в разогретую сковороду с растительным маслом и обжарьте их 3 минуты. Добавьте в сковороду соцветия брокколи и жарьте помешивая 5 минут.
In another frying pan, fry the chicken fillet until golden brown. Pour cream into the meat and simmer for 4-5 minutes. Combine chicken fillet with mushrooms and broccoli and add finely chopped garlic and pasta, boiled in advance. Sprinkle the dish with grated cheese and mix thoroughly.
На другой сковороде обжарьте куриное филе до румяной корочки. Влейте в мясо сливки и тушите 4-5 минут. Соедините куриное филе с грибами и брокколи и добавьте мелконарезанный чеснок и макароны, отваренные заранее. Посыпьте блюдо тертым сыром и тщательно перемешайте.
Serve the chicken fondue with grated cheese and sweet paprika on top.
Подавайте фондю с куриным филе сверху притрусив тертым сыром и сладкой паприкой.