Peel the onion. Chop the tomatoes, onions, herbs and garlic as finely as possible.
Очистите лук. Помидоры, лук, зелень и чеснок нарежьте как можно мельче.
Fry chicken drumsticks in a preheated frying pan with vegetable oil on both sides until golden brown. Add the onion and after five minutes add the chopped tomatoes. Salt and pepper the dish. Cover with a lid and simmer for twenty minutes.
Куриные голени обжаривайте на предварительно разогретой сковороде с растительным маслом с двух сторон до золотистой корочки. Добавьте лук и через пять минут положите измельченные помидоры. Посолите блюдо и поперчите его. Накройте крышкой и тушите двадцать минут.
Five minutes before readiness, sprinkle the chicken drumsticks with chopped garlic, suneli hops and herbs. Boil the pasta in boiling water according to the recipe indicated on the package. Add butter to the finished pasta.
За пять минут до готовности присыпьте куриные голени измельченным чесноком, хмели-сунели и зеленью. Макароны отварите в кипящей воде по рецепту, указанному на упаковке. В готовые макароны добавьте сливочное масло.
Place pasta on each serving plate and place chicken drumsticks on top, sprinkled with sauce and garnished with finely chopped herbs.
В каждую порционную тарелку выложите макароны, а сверху уложите куриные голени политые соусом и украшенные мелконарезанной зеленью.