Wash the beef ribs and dry thoroughly with paper towels. Peel the onion and chop into large cubes. Wash the tomatoes, grind through a meat grinder or use a blender. Cut into portions.
Говяжьи ребрышки вымойте и тщательно высушите бумажными полотенцами. Очистите лук и измельчите крупными кубиками. Помойте помидоры, перекрутите через мясорубку или воспользуйтесь блендером. Нарежьте на порционные куски.
Heat the cauldron and place the pieces of meat in a heated dry cauldron, brown the ribs on both sides. Pour in vegetable oil and add chopped onion. Stir-fry for ten minutes.
Нагрейте казан и выложите куски мяса в нагретый сухой казан, подрумяньте ребра с двух сторон. Налейте растительное масло и положите измельченный лук. Обжаривайте помешивая в течение десяти минут.
Pour the chopped tomatoes into the cauldron. Simmer this delicious dish for one hour over low heat. Add chopped garlic and herbs, as well as spices (pepper, coriander, cumin), to the cauldron and simmer for another fifteen minutes.
Влейте измельченные помидоры в казан. Томите вкуснейшее блюдо в течение одного часа на маленьком огне. Измельченные чеснок и зелень, а также специи (перец, кориандр, зиру) добавьте в казан и тушите еще пятнадцать минут.
Serve the beef ribs beautifully arranged on a platter and sprinkle generously with fresh aromatic herbs.
Подавайте говяжьи ребра красиво расположив их на блюде и обильно посыпьте свежей ароматной зеленью.