To prepare the dish, first prepare all the ingredients. Wash the fish fillet and cut into small cubes.
Для приготовления блюда предварительно подготовьте все продукты. Рыбное филе помойте, и нарежьте на небольшие кубики.
Marinate the fish fillet in lemon juice, salt and spices, leave for 20-60 minutes. To prepare the batter, mix flour, beer, grated cheese and butter.
Промаринуйте рыбное филе в лимонном соке с солью и специями, оставьте на 20-60 минут. Для приготовления кляра смешайте муку, пиво, натёртый сыр и сливочное масло.
Dry the fish fillet with a paper towel and place in a fondue pot with heated vegetable oil. And cook during meals.
Рыбное филе подсушите при помощи бумажного полотенца, и поместите в фондюшницу с разогретым растительным маслом. И готовьте во время трапезы.
Place the fondue pot and the necessary cutlery in the center of the table. Serve sauces and pieces of marinated fish in separate containers.
В центре стола ставьте фондюшницу, и необходимые столовые приборы. В отдельных емкостях подавайте соусы и кусочки маринованной рыбы.