To prepare the dish, first prepare all the ingredients. Wash the fish fillet and cut into small cubes.
Для приготовления блюда предварительно подготовьте все продукты. Рыбное филе помойте, и нарежьте на небольшие кубики.
After preparing the fish, place it on foil. Place the dill stems along with the onions inside the fish and add the necessary spices.
После подготовки рыбы, положите её на фольгу. Стебли укропа вместе с луком поместите в внутрь рыбы, и добавьте необходимые специи.
Cover the fish with foil and bake at 180 ℃ for half an hour.
Накройте рыбу фольгой, и запекайте при 180 ℃ полчаса.
After baking the fish, cool slightly, carefully separate the meat from the bones, and grind until fish pulp is obtained.
После запекания рыбы, немного остудите, и тщательно отделите мясо от костей, и измельчите до рыбной мякоти.
Finely chop the onion, dill and capers. Mix all ingredients until smooth.
Мелко нарежьте лук, укроп и каперсы. Перемешайте все ингредиенты до однородного состояния.
Serve the dish as a spread with toast and crackers.
Блюдо подавайте в качестве намазки с тостами и крекерами.