Wash, peel, and chop all the necessary ingredients. Place the cauldron on the fire.
Все необходимые ингредиенты помойте, очистите, и нарежьте. Поставьте казан на огонь.
Add the chopped meat to a dry cauldron and fry for up to ten minutes. Then add the onion to the meat and simmer for ten minutes, stirring constantly with a spatula.
В сухой казан добавляем нарезанное мясо, и обжариваем до десяти минут. Затем к мясу добавляем лук, и тушим десять минут, постоянно помешивая лопаткой.
Add salt and pepper to taste. Stir until smooth. And continue to simmer for ten minutes.
Соль и перец добавьте по вкусу. Перемешайте до однородного состояния. И продолжайте тушить в течение десяти минут.
Add tomato paste, cover with a lid and simmer for a few minutes over low heat.
Выложите томатную пасту, накройте крышкой и протушите несколько минут на слабом огне.
Add garlic and finely chopped basil and cilantro.
Добавьте чеснок, и мелконарезанный базилик с кинзой.
Remove from heat and leave to steep for twenty minutes.
Уберите с огня и оставьте настаиваться в течение двадцати минут.
The dish can be served in portions with chopped vegetables and a side dish (rice or boiled potatoes), sprinkled with fresh herbs to brighten the dish and make it more appetizing.
Блюдо можно подавайте порционно с нарезанными овощами и гарниром (рис или отварной картофель), посыпав свежей зеленью, чтобы придать блюду яркость и сделать более аппетитным.