Peel the onion and chop finely. Wash the mackerel thoroughly and gut all the insides, cut off the head, fins and skin. Remove all bones and cut into pieces.
Лук очистите и нарежьте мелко. Скумбрию как следует вымойте и выпотрошите все внутренности, отрежьте голову, плавники и кожицу. Уберите все кости и разрежьте на куски.
Mix mustard, sour cream, soy sauce, spices, salt in a separate bowl, mix well.
Смешайте в отдельной миске горчицу, сметану, соевый соус, специи, соль, хорошенько перемешиваем.
Pour the sauce over the fish pieces and roll the pieces until they are completely covered in the marinade. Leave in the refrigerator for 30 minutes to soak.
Куски рыбы как следует залейте соусом, и обваляйте куски так, чтобы они все полностью оказались в маринаде. Оставьте в холодильнике на 30 минут для пропитки.
Place onion rings on a baking sheet and place pieces of fish on top. Simply pour the remaining sauce in the bowl over the fish and bake at 190°C for 30 minutes. Adjust the heat mode depending on the capabilities of your oven.
На противень положите кольцами лук и сверху расположите куски рыбы. Оставшийся соус в миске просто вылейте на рыбу и запекайте при температуре при 190 °С на 30 минут. Тепловой режим регулируйте в зависимости от возможностей вашей духовки.
Serve the prepared mackerel on a white dish along with a vegetable side dish, porridge, and boiled potatoes. Sprinkle with a small amount of cheese and herbs.
Подавайте готовую скумбрию на белом блюде совместно с овощным гарниром, кашей, отварным картофелем. Посыпьте небольшим количеством сыра, зелени.