Remove freshly frozen mackerel from the refrigerator and defrost completely. Cut off all unnecessary parts: fins, head, tail. Cut the carcass in half and completely remove all the insides along with the bones, rinse thoroughly with cold water. Cut the fish into small pieces about 2 cm. Peel the onion and cut into half rings.
Свежемороженую скумбрию выложите с холодильника, и полностью разморозьте. Срежьте все ненужные части: плавники, голову, хвост. Разрежьте тушку пополам и полностью удалите все внутренности вместе с костями, хорошенько промойте холодной водой. Порежьте рыбу на небольшие куски около 2 см. Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Take a deep bowl and place pieces of fish along with onion rings on the bottom.
Возьмите глубокую посуду, выложите куски рыбы совместно с кольцами лука на дно.
Now it's time to make the brine. Pour oil, vinegar, salt, sugar, allspice and mustard into the water. Pour the prepared brine over the fish and mix well so that the pouring is evenly distributed between the pieces.
Теперь время сделать рассол. Налейте в воду масло, уксус, соль, сахар, душистый перец и горчицу. Готовым рассолом залейте рыбу и хорошо перемешайте, чтобы заливка равномерно распределилась между кусочками.
Let the fish marinate for a day. The more it is soaked in marinade, the tastier it will be.
Пусть рыба маринуется сутки. Чем больше она пропитается маринадом, тем вкуснее она будет.
Serve whole pieces on a herring plate and sprinkle onions on top. As an addition, boil the potatoes or use them as a separate dish.
Подавайте цельные кусочки на селедочнице и посыпьте сверху луком. В качестве дополнения отварите картофель или используйте как самостоятельное блюдо.