Wash the vegetables well. Peel the carrots and grate on a fine grater. It is necessary to remove the peel from the tomatoes by first dipping them in boiling water. Cut green onion and celery into small rings. Remove the seeds from the chili pepper and chop it finely. Place all vegetables in separate bowls before cooking.
Хорошо вымыть овощи. Морковь очистить и натереть на мелкой терке. С помидор необходимо снять кожуру, окунув предварительно их в кипятке. Лук зеленый и сельдерей порезать небольшими кольцами. С перца чили достать семечки и мелко его нарезать. Все овощи разложить в разные миски до начала приготовления.
Coarsely chop the pre-prepared vegetables and place everything in a blender bowl and chop thoroughly.
Предварительно подготовленные овощи крупно порезать и все погрузить в чашу блендера и хорошенько измельчить.
Add salt and pepper to the chopped vegetables and mix a little; if you like more spice, you can add seasoning for Korean carrots.
К измельченным овощам добавить соль, перец и немного перемешать, если любите больше остринки можно добавить приправу для корейской моркови.
Add a spoonful of lemon juice, olive oil, soy sauce and mix well. After this, put the finished sauce in the refrigerator, after a few hours it is ready to eat.
Туда же добавить ложку лимонного сока, оливкового масла, соевого соуса и хорошо перемешайте. После этого готовый соус поставьте в холодильник, через несколько часов он готов к употреблению.
Serve the sauce in a beautiful gravy boat, garnish with pre-cut onions. This vegetable additive goes well with fish dishes, poultry, and also as a meal on its own.
Подавайте соус в красивой соуснице, украсьте заранее порезанным луком. Такая овощная добавка хорошо подойдет к рыбным блюдам, птице, а также в качестве самостоятельно употребляемого блюда.