Wash the tomatoes and peel them. To make the skins easier to remove, simply dip them in boiling water. Pass the garlic through a garlic press. Wash the basil and dry with a paper towel. Carefully remove the leaves from the base and place in a bowl. It is better to take peppercorns and grind them in a coffee grinder.
Помидоры помойте и снимите с них кожуру. Чтобы кожица легче снималась просто окуните их кипящую воду. Чеснок пропустите через чеснокодавилку. Базилик помойте, просушите бумажным полотенцем. Аккуратно отделите листья от основания и переложите в миску. Перец лучше берите горошком и смолите его на кофемолке.
Cut the cherry tomatoes in half and then separate them into neat cubes and arrange them neatly in a baking dish.
Порежьте помидорки черри пополам, а затем разделите их на аккуратные кубики и аккуратно разложите в блюде для запекания.
Slightly cut the garlic cloves and crush them with a knife. This method will preserve more of the aroma and beneficial properties of garlic. For those who like a lot of garlic, it is better to chop it and distribute it evenly over the dish.
Зубчики чеснока немного надрезать и подавить ножом. Именно такой способ позволит сохранить больше аромата и полезных свойств чеснока. Для любителей большого количества чеснока лучше его тогда измельчить и равномерно распределить по блюду.
Tear off the basil leaves and place them there. It is better not to cut with a knife, because oxidation occurs when the metal combines with the greens. And the basil will quickly lose its aroma and freshness.
Листочки базилика оборвите и разложите там же. Лучше не режьте ножом, потому что при соединении металла с зеленью происходит окисление. И базилик быстро потеряет свой аромат и свежесть.
Add salt and pepper to taste. Add enough olive oil to cover the vegetables. Mix well and put it in the refrigerator to infuse, the longer it sits, the more it is saturated with juices and becomes tastier. As a rule, the shelf life does not exceed three days.
Добавьте соль и перец по вкусу. Заправьте оливковым маслом так, чтобы оно покрывало овощи. Хорошенько перемешайте и поставьте в холодильник настаиваться, чем дольше стоит, тем больше пропитывается соками и становится вкуснее. Как правило, срок годности не превышает трех дней.
Take a fresh baguette and cut into medium-thick slices.
Возьмите свежий багет и нарежьте как ломтиками средней толщины.
Place the bread in a preheated frying pan, pre-greased with olive oil, and fry it on both sides.
Положите хлеб на разогретую сковороду, предварительно смазанную оливковым маслом и обжарьте его с двух сторон.
Spread prepared basil salsa onto toasted bread.
Выложить на поджаренный хлеб готовую сальсу с базиликом.
Serve the bruschetta on a large, attractive platter. It can be added to various vegetable salads, as a side dish for meat, omelettes, and barbecue.
Подавайте брускетты на большом красивом блюде. Его можно добавлять в различные овощные салаты, как гарнир к мясу, омлетам, шашлыку.