Wash the beef, dry it with a paper towel, remove all veins, cut the flesh into small pieces. Wash the tomatoes thoroughly and dip them in boiling water, then carefully remove the skins with a knife. Remove the seeds from the bell pepper and cut into thin transverse slices. Peel the onion and chop finely.
Говядину помойте, просушите бумажным полотенцем, все прожилки удалите, порежьте мякоть небольшими кусками. Помидоры как следует вымойте и окуните в кипящую воду, а затем ножом аккуратно удалите кожицу. Перец болгарский освободите от семян, и нарежьте тонкими поперечными слайсами. Лук репчатый очистите и мелко нарежьте.
Pour some oil into a hot frying pan. Add a layer of onion first and fry until it turns translucent. Next, add finely chopped pepper and simmer over low heat.
В раскаленную сковороду слить немного масла. Первым положите слой лука и жарьте до тех пор, пока он не приобретет прозрачный цвет. Далее добавьте мелко порезанный перец и тушите на медленном огне.
Place the beef pieces on the vegetable bed and fry until the meat is cooked.
Положите на овощную подушку кусочки говядины, и обжаривайте до тех пор, пока мясо не будет готово.
Cut the tomatoes into large pieces and place in a frying pan. Over low heat, stir the vegetables with the meat until the tomatoes finally release their juice and mix with the vegetables. It is important here that the vegetables ripen well.
Помидоры порежьте на крупные части и кладите в сковороду. На медленном огне помешивайте овощи с мясом до тех пор, пока помидоры окончательно не пустят сок и не смешаются с овощами. Здесь важно, чтобы овощи хорошо потомились.
The finished snack is best served on a large white platter with pasta, mashed potatoes, and other cereals. On top you can add a small amount of herbs and finely grated cheese. Can also be eaten with a crispy white baguette on its own. Beef salsa can also be a great topping for vegetable lasagna. We assure you that this dish will not stagnate for a long time and will become one of your favorite dishes.
Готовую закуску лучше всего подавать на большом белом блюде с макаронами, пюре, и другими крупами. Сверху можно добавить небольшое количество зелени и тертого на мелкой терке сыра. Также можно есть с белым хрустящим багетом в качестве самостоятельного блюда. Также сальса с говядиной может стать прекрасной начинкой в овощной лазанье. Уверяем, что это блюдо долго не застоится и станет одним из любимейших блюд.