First prepare the vegetables and herbs. Finely chop the onion. Wash and dry the greens with a paper towel and finely chop. Thaw the fish first; if it was fresh, wash it, remove the insides, and clean the scales. Cut into neat large pieces. Take a bowl and add some flour for frying.
Сначала подготовьте овощи и зелень. Лук мелко нашинкуйте. Зелень вымыть и просушить бумажным полотенцем и мелко покрошить. Рыбу предварительно разморозьте, если она была свежая, то помойте и уберите внутренности, почистите чешую. Порежьте аккуратными крупными кусками. Возьмите миску и высыпьте туда немного муки для обжарки.
Cut all the vegetables into neat cubes, add soy sauce and set aside for 10-15 minutes to steep in the refrigerator. Cover the bowl with cling film.
Все овощи порежьте аккуратными кубиками, добавьте соевый соус и отложите на 10–15 минут как следует настояться в холодильник. Миску прикрыть пищевой пленкой.
Take the pieces of fish and coat them thoroughly in flour. Add a little salt.
Возьмите куски рыбы и как следует обваляйте их в муке. Немного посолите.
Heat the frying pan properly, pour in some oil, add the fish and fry it on both sides until golden brown. Place the finished pieces into a dish.
Разогрейте как следует сковороду, налейте в не масла, положите рыбу и прожарьте ее с двух сторон до золотистой корочки. Готовые куски переложите в блюдо.
As a side dish for fish, use marinated salsa with thin slices of lemon, as well as small sweet cherry tomatoes. Sprinkle with a small amount of herbs. Perfect for a festive feast.
В качестве гарнира к рыбе использовать замаринованную сальсу с тонкими дольками лимона, а также маленькими сладкими помидорками черри. Посыпьте небольшим количеством зелени. Прекрасно подойдет для праздничного застолья.