Wash the tomatoes, make cuts, pour boiling water for a couple of minutes and remove the peel. Peel the onion and garlic. Remove any chapped or dried edges from the celery.
Помидоры помойте, сделайте надрезы, залейте кипятком на пару минут и снимите кожуру. Очистьте лук, чеснок. Удалите у сельдерея обветренные и подсохшие края.
Finely chop the celery stalk, tomatoes, red onion, chili and bell peppers and garlic.
Мелко порежьте стебель сельдерея, помидоры, красный лук, перец чили и болгарский перец и чеснок.
Add lime juice, olive oil, salt, sugar and mix well.
Добавьте сок лайма, оливковое масло, соль, сахар и хорошо перемешайте.
Place in the refrigerator for a while. This will make the taste of the dish more rich and vibrant.
Поставьте в холодильник на некоторое время. Так вкус блюда станет более насыщенным и ярким.
Place the salsa in a deep plate with wide edges, and place corn chips around the perimeter. Serve as a snack or in addition to your main course for dinner. This salad sauce will go well with any type of meat or potatoes.
Сальсу выложите в глубокую тарелку с широкими краями, по периметру разложите кукурузные чипсы. Подавайте как перекус или в дополнение к основному блюду на ужин. Такой салат-соус будет хорошо сочетаться с любым видом мяса или картофелем.