Cut the bottom and top off the pineapple and trim the sides. First cut the pineapple into rings and then into cubes. The cube sizes are whatever you like.
Срежьте низ и макушку с ананаса, а также обрежьте бока. Сначала нарежьте ананас кольцами, а затем кубиками. Размеры кубика такие как вам нравятся.
Cut fresh onions, peppers, cherry tomatoes into small cubes and add to the pineapples.
Нарежьте мелкими кубиками свежий лук, перец, черри и добавьте к ананасам.
Season with lime juice, salt, sugar and chopped cilantro. Mix everything well.
Приправьте соком лайма, солью, сахаром и добавьте измельченную кинзу. Все хорошо перемешайте.
To allow all the flavors to meld, place the salsa in the refrigerator for 30 minutes.
Чтобы все ароматы перемешались — поставьте сальсу в холодильник на 30 минут.
Use the dish immediately or store in the refrigerator in a closed container for several days. Over time, it will release more and more juice; drain off excess juice before serving. Serve with chicken and boiled potatoes on a large flat plate.
Блюдо употребляйте сразу или храните в холодильнике в закрытом контейнере несколько дней. Со временем в нем будет выделяться все больше сока, перед подачей сливайте лишний сок. Подавайте с курицей и отварным картофелем на большой плоской тарелке.