Peel the kiwi and onion. Carefully remove the seeds from the pepper. Squeeze the juice from the lemon.
Киви и лук очистьте от кожуры. Аккуратно удалите с перца семена. Выдавите сок из лимона.
Cut the kiwi and onion into small cubes. Cut the pepper into thin slices.
Киви и лук нарежьте мелкими кубиками. Перец нарежьте тонкими кружочками.
Add lemon juice, salt, pepper and mix thoroughly.
Добавьте сок лимона, соль, перец и тщательно перемешайте.
Place the salsa in the refrigerator for 2 hours until the dish reaches the desired consistency.
Поставьте сальсу в холодильник на 2 часа, чтобы блюдо настоялось до необходимой консистенции.
Serve in a small plate, heaping. Purple basil leaves on top will add elegance and brightness to the salsa. This dish will go well with toasted bread and cheese or a baked potato.
Подавайте в небольшой тарелке, выложив горкой. Листочки фиолетового базилика сверху придадут сальсе нарядности и яркости. Это блюдо будет хорошо сочетаться с поджаренным хлебом с сыром или запеченным картофелем.