Wash the tomatoes, make cuts, pour boiling water for a couple of minutes and remove the peel. Peel the onion, garlic, squeeze out lime juice. Remove seeds from chili peppers.
Помидоры помойте, сделайте надрезы, залейте кипятком на пару минут и снимите кожуру. Очистите лук, чеснок, выдавите сок лайма. Перец чили почистите от семян.
Finely chop the peeled tomato, onion, chili pepper and garlic.
Мелко нарежьте очищенный от кожуры помидор, лук, перец чили и чеснок.
Use a sharp knife to cut the fresh herbs into small pieces.
Нарежьте свежую зелень острым ножом на мелкие кусочки.
Add lime juice, salt and pepper to taste, and then mix everything thoroughly.
Добавьте сок лайма, соль и перец по вкусу, а затем все тщательно перемешайте.
Place in the refrigerator for 1 hour, or preferably overnight. After refrigeration, the taste of the dish will become more intense.
Поставьте в холодильник на 1 час, а лучше на ночь. После холодильника вкус блюда станет более насыщенным.
Serve chilled salsa with meat, fish, poultry or potatoes. Before serving, garnish with onion feathers. If you grind the ingredients in a blender, the structure of the dish will become more uniform, more like a sauce.
Охлажденную сальсу подавайте к мясу, рыбе, птице или к картофелю. Перед подачей украсьте перьями лука. Если вы измельчите ингредиенты в блендере, то структура блюда станет более однородной, более похожей на соус.