Light the fire and prepare the barbecue or grill. Take the required vegetables and wash them thoroughly.
Разведите огонь и подготовьте мангал или гриль. Возьмите необходимые овощи и тщательно промойте их.
Place chopped tomatoes and hot peppers on the grill. Fry, turning, for about 10 minutes, the pepper can be removed a couple of minutes earlier.
На гриль выложите нарезанные помидоры и острый перец. Жарьте, переворачивая, около 10 минут, перец можно снять на пару минут раньше.
After the vegetables have cooled slightly, peel the tomatoes and remove the seeds from the peppers.
После того как овощи немного остынут - помидоры очистьте от кожуры, а из перца удалите семена.
Place tomatoes and peppers in a blender, add chopped garlic and salt. Blend in a blender bowl for 20-30 seconds.
Помидоры и перец выложите в блендер, добавьте измельченный чеснок и соль. Взбивайте в чаше блендера 20-30 секунд.
Grilled vegetable salsa is eaten as an independent dish, for example, with toasted bread. If your bread is grilled or grilled, it will be even tastier. This dish also goes well with meat or baked potatoes.
Сальса из овощей гриль употребляется, как самостоятельное блюдо, например, с поджаренным хлебом. Если ваш хлеб будет поджарен на мангале или на гриле - будет еще вкуснее. Также это блюдо будет отлично сочетаться с мясом или запеченным картофелем.