Wash the tomatoes, make cuts, pour boiling water for a couple of minutes and remove the peel. Peel the garlic and chop, wash the greens well and chop. Peel the orange.
Помидоры помойте, сделайте надрезы, залейте кипятком на пару минут и снимите кожуру. Очистьте чеснок и измельчите, зелень хорошо помойте и измельчите. Апельсин очистьте от кожуры.
Cut the tomatoes into cubes as small as possible. If the skin is not hard, you don’t have to remove it.
Помидоры нарежьте кубиками, как можно мельче. Если кожица не жесткая ее можно и не снимать.
Place the chopped tomatoes in a bowl, add salt and pepper to taste, add chopped garlic and herbs.
Переложите измельченные помидоры в миску, посолите и поперчите по вкусу, добавьте измельченный чеснок и зелень.
Divide the orange into slices, remove the white film from each slice and cut into pieces. Send to tomatoes. Add olive oil and stir.
Апельсин разделите на дольки, с каждой дольки уберите белую пленочку и нарежьте кусочками. Отправьте к помидорам. Добавьте оливковое масло и перемешайте.
Place the sauce in the refrigerator for 30 minutes, so all the flavors will mix and the taste of the sauce will become richer. Serve the sauce chilled in a gravy boat. Orange salsa will go well with baked chicken or potatoes.
Отправьте соус на 30 минут в холодильник, так все вкусы перемешаются и вкус соуса станет насыщеннее. Подавайте соус охлажденным в соуснике. Сальса с апельсинами будет хорошо сочетаться с запеченной курицей или картофелем.