Boil the eggs and cool. Wash the mackerel, remove the head, tail, fins and fillet. Boil the beets and peel them.
Яйца отварить и остудить. Скумбрию помыть, удалить голову, хвост, плавники и филировать. Свеклу отварить и очистить от кожуры.
Peel the eggs and cut into cubes or slices, as you prefer. Cut the beets into thin strips and the onions as finely as possible.
Яйца почистить и нарезать кубиками или дольками, как вам больше нравиться. Свеклу нарезать тонкими соломкой, а лук как можно мельче.
Cut the mackerel fillet into thin slices; to do this, lightly freeze the fillet.
Филе скумбрии нарезать тонкими пластинками, для этого филе слегка подморозить.
Mix all ingredients, add salt, oil and mix everything well. Let it brew for 10 minutes.
Смешать все ингредиенты, добавить соль, масло и хорошо все перемешать. Дать настояться 10 минут.
Serve this salad on a large flat plate. Place lemon quarters around the perimeter so that you can drizzle lemon juice over the salad if desired. This presentation looks like a restaurant one, making the meal look festive, bright and unusual.
Подавайте такой салат на большой плоской тарелке. По периметру выложите четвертинки лимона, чтобы при желании можно было полить салат лимонным соком. Такая подача выглядит, как ресторанная, от этого прием пищи получается праздничным, ярким и необычным.