Wash the mackerel, remove the entrails, rinse well and cut into pieces.
Скумбрию помойте, удалите внутренности, хорошо промойте и нарежьте на куски.
Salt and pepper the fish and let soak in the spices for 20 minutes.
Рыбу посолите, поперчите и дайте пропитаться специями 20 минут.
Cut the zucchini into slices and place in a pan greased with vegetable oil, salt and pepper to taste.
Кабачки нарежьте кружочками и выложите в смазанную растительным маслом форму, посолите и поперчите по вкусу.
Place the fish on top of the zucchini and bake in the oven at 180°C for 30 minutes.
Рыбу выложите сверху на кабачки и поставьте запекаться в духовку при 180 °C на 30 минут.
Serve the mackerel and zucchini hot with your favorite side dish, such as quinoa or brown rice.
Подавайте скумбрию с кабачками в горячем виде с любимым гарниром, например, киноа или бурым рисом.