Prepare all the necessary ingredients by weight and quantity. Wash the fish well, remove the insides, carefully remove the black films, and pat dry with a paper towel. Peel and chop the onion using a garlic press.
Подготовить все необходимые ингредиенты по весу и по количеству. Рыбу хорошо помойте, удалите внутренности, тщательно удалите черные пленки, промокните бумажным полотенцем. Лук очистьте и измельчите с помощью чеснокодавки.
Remove the fish's head and fins, carefully cut it lengthwise and remove the backbone.
Удалите у рыбы голову и плавники, аккуратно разрежьте ее вдоль, удалите хребет.
Rub the resulting fillets with salt and garlic, carefully but carefully distributing them on both sides.
Натрите получившиеся филешки солью и чесноком, тщательно, но аккуратно распределяя с двух сторон.
Place the two fillet halves together to form a whole fish. Wrap it in cling film quite tightly, several times. Place the fish in the refrigerator for 2-3 hours to salt it, and then place it in the freezer for another 5-6 hours.
Соедините две половинки филе друг к другу, сформировав целую рыбку. Оберните ее пищевой пленкой довольно плотно, несколько раз.. Отправьте рыбу в холодильник на 2-3 часа чтобы она просолилась, а затем поместите в морозилку еще на 5-6 часов.
Before serving, slice the fish while frozen, so the pieces will be thin and even. Place on a large flat plate, sprinkle with herbs on top, this fish goes well with green onions, and pour over with vegetable oil. The pieces of fish will melt and take on a beautiful shape themselves.
Перед подачей нарезайте рыбу в замороженном состоянии, так кусочки получатся тонкими и ровными. Выложите на большую плоскую тарелку, сверху присыпьте зеленью, такая рыба хорошо сочетается с зеленым луком, и полейте растительным маслом. Кусочки рыбы подтаят и сами примут красивую форму.