Prepare all the necessary ingredients by weight and quantity. Wash the fish well, remove the insides, carefully remove the black films, and pat dry with a paper towel. Peel and wash the onion.
Подготовить все необходимые ингредиенты по весу и по количеству. Рыбу хорошо помойте, удалите внутренности, тщательно удалите черные пленки, промокните бумажным полотенцем. Лук очистьте и помойте.
The fish can be cooked whole, but for a richer taste, it is better to cut it into pieces about 2 centimeters thick, you will get 6-7 pieces.
Рыбу можно готовить целиком, но чтобы вкус был насыщеннее, лучше порежьте на кусочки толщиной около 2 сантиметров, у вас получится 6-7 кусочков.
In a convenient container, combine chopped onion, mayonnaise, mustard and soy sauce.
В удобной емкости соедините измельченный лук, майонез, горчицу и соевый соус.
Place the fish pieces into the sauce, mix well and let sit in the refrigerator for 30 minutes.
Выложите кусочки рыбы в соус, хорошо перемешайте и дайте настояться в холодильнике 30 минут.
Place the fish pieces in foil, place all the sauce on top, and wrap the foil. Bake for 30 minutes in the oven at 180⁰C.
Переложите кусочки рыбы в фольгу, сверху выложите весь соус, фольгу заверните. Запекайте 30 минут в духовке при температуре 180⁰С.
Serve the mackerel while still hot with your favorite side dish on a flat white plate. Place pieces of vegetables, such as tomatoes, cucumbers, peppers, around the perimeter of the plate. Garnish the side dish and fish with herbs. This way the dish will look festive and appetizing.
Подавайте скумбрию еще горячую с любимым гарниром на плоской белой тарелке. По периметру тарелки выложите кусочки овощей, например, помидоры, огурцы, перец. Гарнир и рыбу украсьте зеленью. Так блюдо будет выглядеть празднично и аппетитно.