Wash the duck and cut into approximately equal pieces. Wash the vegetables. Peel the onion. Dip the tomatoes in boiling water for 12-15 seconds and remove the skin. Finely chop the greens and pass the garlic through a press.
Утку вымойте и нарежьте на примерно одинаковые куски. Овощи вымойте. Лук очистите. Томаты окуните в кипяток на 12-15 секунд и снимите шкурку. Зелень мелко порубите и пропустите чеснок через пресс.
Fry portions of duck in a dry, hot frying pan on both sides (without using oil) and place the meat in a bowl. Cut the onion into rings and saute in a frying pan in sunflower oil for 5 minutes, stirring constantly. When the onion turns golden brown, add the fried pieces of duck to it.
Порционные куски утки обжарьте на сухой, раскалённой сковороде с двух сторон (не используя масло) и выложите мясо в миску. Лук нарежьте кольцами и пассируйте в сковороде на подсолнечном масле 5 минут, постоянно помешивая. Когда лук приобретёт румяный цвет добавляйте к нему обжаренные куски утки.
Cut the tomatoes into small cubes, and the pepper into strips and place in the frying pan with the meat. Add a little water and simmer for 60 minutes over low heat under the lid. 10 minutes before cooking, add herbs and garlic to the pan.
Помидоры нарежьте мелким кубиком, а перец соломкой и отправьте в сковороду к мясу. Добавьте немного воды, и томите 60 минут на медленном огне под крышкой. За 10 минут до готовности в сковороду положите зелень и чеснок.
Serve the duck with a side dish of your choice and be sure to complement the dish with fresh seasonal vegetables.
Подавайте утку с гарниром на ваш выбор и обязательно дополните блюдо свежими сезонными овощами.