Gut the fish and separate from the bones. Cut into small portions measuring 3 - 5 centimeters, salt it. Peel the carrots and cut them into long strips.
Рыбу выпотрошите и отделите от костей. Нарежьте на небольшие порционные кусочки размером 3 - 5 сантиметров, посолите ее. Очистите морковь и нарежьте ее длинными полосками.
In a frying pan over medium heat, fry the mackerel pieces in vegetable oil. Place them on a plate covered with paper towels to absorb the fat.
На сковороде при среднем огне обжарьте кусочки скумбрии в растительном масле. Выложите их на блюдо, покрытое бумажными полотенцами чтобы впитался жир.
Place the onion sliced into rings and striped carrots on top of the fish on a plate.
Выложите на блюдо нарезанный кольцами лук и располосованную морковь поверх рыбы.
Serve this dish slightly cooled, garnished with finely chopped herbs, and accompanied by crispbread or crackers.
Подавайте это блюдо немного остывшим украшенным мелконарезанной зеленью в сочетании с хрустящими хлебцами или крекерами.