Wrap the washed beets in foil and bake in the oven for approximately 2 hours. You can do this in advance and the cooking process will be noticeably reduced. Peel the cooled beets and wash the onions and chili peppers.
Вымытую свеклу завернуть в фольгу и запекать в духовом шкафу приблизительно 2 часа. Можно этот сделать заранее и процесс приготовления заметно уменьшится. Остывшую свеклу очистите и вымойте лук и перец чили.
Cut the beets into medium cubes and place in a bowl. Drizzle vegetable oil over top, then add salt and pepper. Mix beets with added ingredients.
Свеклу нарежьте средним кубиком и сложите в миску. Полейте сверху растительным маслом, затем добавьте соль и перец. Перемешайте свеклу с добавленными ингредиентами.
Finely chop the hot peppers and green onions and place in a bowl with the beets. Sprinkle lemon juice over the top of the sauce and stir again.
Нарежьте мелко острый перец и перья зеленого лука и положите в миску со свеклой. Сбрызните сверху соус соком лимона и еще раз перемешайте.
Serve the beetroot salsa on a wide platter in the center with fragrant bread and potato chips around it.
Подавайте сальсу со свеклой на широком блюде в центре расположив вокруг ароматные хлебцы и картофельные чипсы.