Wash vegetables and herbs. Remove the skins from the tomatoes by dipping them in boiling water for 30 seconds and then immediately into a bowl of cold water. Peel and pit the peaches.
Вымойте овощи и зелень. С томатов снимите кожицу, окунув их на 30 секунд в кипящую воду и затем сразу в миску с холодной водой. Персики очистите от кожицы и косточек.
Cut the tomatoes and white onions into small cubes. Peel the bell pepper and jalapeno pepper and chop it as small as possible and place in a bowl.
Помидоры и белый лук нарежьте мелким кубиком. Болгарский перец и перец халапеньо очистите от семян и измельчите как можно меньше и сложите в миску.
Cut the peaches into medium cubes and add to the chopped vegetables.
Персики нарежьте средним кубиком и положите к нарезанным овощам.
Chop the cilantro and squeeze the juice from the lime. Combine all ingredients. Add salt and pepper to taste. Let the sauce sit for 10-15 minutes in the refrigerator.
Измельчите кинзу и выдавите сок из лайма. Соедините все ингредиенты. Соль и перец добавьте по вкусу. Дайте настояться соусу 10-15 минут в холодильнике.
Serve the sauce chilled, garnished with chopped cilantro, with toasted bread or potato chips.
Подавайте соус охлаждённым, украшенный мелко нарубленной кинзой с хлебными гренками или картофельными чипсами.