Wash the tomatoes thoroughly, then dip them in boiling water for 12-15 seconds and remove the skins. Peel the onion.
Помидоры тщательно помойте, затем окуните в кипяток на 12-15 секунд и снимите шкурку. Луковицу очистите от шелухи.
Cut the green tomatoes into halves and bake in the oven at 180°C for about 15-20 minutes. Finely chop with a knife or punch with a blender. Chop the onion and hot jalapeno pepper as well.
Зеленые помидоры разрежьте на половинки и запекайте в духовом шкафу при 180 °С примерно 15-20 минут. Мелко нарежьте ножом или пробейте блендером. Лук и острый перец халапеньо также измельчите.
Place the tomatoes and onions in a bowl and add chopped hot pepper and chopped cilantro. Sprinkle the mixture with lime juice and salt to taste.
Переложите в миску помидоры с луком и добавьте туда измельченный острый перец и измельченную зелень кинзы. Сбрызните массу соком лайма и посолите по вкусу.
Serve green tomato salsa with chips, crackers or meatloaf.
Подавайте сальсу из зеленых помидоров с чипсами, крекерами или мясным паштетом.