Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Wash, peel and cut the apples into cubes.
Помойте, очистите и нарежьте кубиками яблоки.
Beat the eggs with sugar for 2-3 minutes, gradually adding cinnamon, vanilla, and mulled wine spices. Add sour cream and continue beating until smooth.
Яйца взбейте с сахаром 2-3 минуты, постепенно добавляя корицу, ваниль, специи для глинтвейна. Добавьте сметану и снова продолжайте взбивать до однородности.
Sift the flour through a sieve with baking powder and add it to the mixture.
Просейте муку через сито с разрыхлителем и добавьте ее в смесь.
Finally, add the zest of one orange or lemon.
В конце добавьте цедру одного апельсина или лимона.
Add apples.
Добавьте яблоки.
Place everything together in a mold that has been previously greased with butter and sprinkled with semolina so that the dough does not stick and can be easily removed.
Все вместе поместите в форму, предварительно смазанную сливочным маслом и просыпанную манкой, чтобы тесто не прилипало и легко вынималось.
Place in a preheated oven for 40 minutes at 180 degrees.
Поставьте в предварительно разогретую духовку на 40 минут при температуре 180 градусов.
I like to sprinkle the finished dish with powdered sugar, but, to be honest, the pie flies away so quickly that it can be served in any form.
Готовое блюдо люблю присыпать сахарной пудрой, но, честно говоря, пирог так быстро улетает, что можно подавать в любом виде.