Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cut cucumbers, onions, tomatoes into cubes.
Нарежьте кубиками огурцы, лук, помидоры.
Cut the olives into rings.
Нарежьте кольцами оливки.
Slice the bacon (carb) lengthwise.
Нарежьте вдоль бекон (карбонат).
Peel the grapefruit and divide into slices.
Почистите грейпфрут и разделите на дольки.
Knead the dough with your hands, giving it a rectangular shape.
Тесто разомните руками, придав ему прямоугольную форму.
Transfer the dough to a prepared baking sheet greased with vegetable oil. Gently stretch the dough to the sides of the baking sheet.
Переложите тесто на заранее подготовленный противень, смазанный растительным маслом. Аккуратно растяните тесто до бортиков противня.
Grease the dough with pizza sauce: a mixture of mayonnaise and ketchup.
Тесто смажьте соусом для пиццы: микс майонеза и кетчупа.
Place the prepared filling on the pizza according to individual tastes, as you like. Place olives and grapefruit on top.
Подготовленную начинку разложите на пицце по индивидуальным вкусам, кому как нравится. Оливки и грейпфрут положите на самый верх.
Place the pizza in an oven preheated to 180-190 degrees and cook for up to 30 minutes.
Поставьте пиццу в разогретую до 180-190 градусов духовку и готовьте до 30 минут.
After 10-15 minutes, sprinkle the pizza with grated cheese and monitor the readiness of the pizza, focusing on your oven.
Через 10-15 минут посыпьте пиццу натертым сыром и контролируйте готовность пиццы, ориентируясь на вашу духовку.
Serve straight from the oven while hot.
Подавайте сразу из духовки, пока горячая.