Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Peel the bananas and mash with a fork.
Бананы почистите и разомните вилкой.
Add sugar and eggs, mix.
Добавьте сахар и яйца, перемешайте.
Add rum and stir.
Добавьте ром и перемешайте.
Sift flour with baking powder, mix.
Просейте муку с разрыхлителем, перемешайте.
Add oil, stir thoroughly.
Добавьте масло, тщательно размешайте.
Leave the dough for 20 minutes. At this time, preheat the oven to 180 degrees. Grease the mold with oil.
Оставьте тесто на 20 минут. В это время разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте форму маслом.
Bake for 45-50 minutes until done.
Выпекайте 45-50 минут до готовности.
Cool the pie. It tastes much better cold. And you can enjoy eating a fragrant and delicate dessert. Bon appetit!
Остудите пирог. Холодный он гораздо вкуснее. И можно с удовольствием кушать ароматный и нежный десерт. Приятного аппетита!