Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Prepare the pumpkin: cut off the top, forming a kind of lid.
Подготовьте тыкву: срежьте верхушку, образуя своеобразную крышечку.
Using a spoon, thoroughly scrape out the innards and seeds to leave a clean "pot" of pumpkin.
Ложкой тщательно вычистите внутренности и семечки, чтобы остался чистый "горшочек" из тыквы.
Cut meat and vegetables into small pieces.
Нарежьте мясо и овощи на небольшие кусочки.
Fry the meat and chopped vegetables in a frying pan until half cooked.
Мясо и нарезанные овощи обжарьте предварительно на сковородке до полуготовности.
Place everything fried in the following order: meat, potatoes, mushrooms in butter, vegetables.
Выложите все обжаренное в следующем порядке: мясо, картофель, грибы на сливочном масле, овощи.
Add mayonnaise and tomato paste sauce on top.
Сверху добавьте соус из майонеза и томатной пасты.
Wrap the pumpkin in foil to prevent anything from burning and place in the oven for 2.5 hours at 200 degrees.
Обверните тыкву фольгой, чтобы ничего не подгорело, и поставьте в духовку на 2,5 часа на 200 градусов.
Half an hour before the end, remove the foil and sprinkle with grated cheese. Our pumpkin is ready for the table!
За полчаса до окончания уберите фольгу и посыпьте тертым сыром. Наша тыква готова к столу!
Before serving on a flat plate, you need to remove the lid from our pumpkin and cut it into slices for each guest.
Перед подачей на стол на плоском блюде с нашей тыквы нужно снять крышечку и разрезать на дольки для каждого гостя.