Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Boil water in a saucepan, cut the potatoes into slices, and put them in boiling water.
Вскипятите воду в кастрюле, нарежьте картофель ломтиками, опустите в кипяток.
Cut the onion into quarter rings.
Нарежьте лук четверть кольцами.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной тёрке.
Grease a frying pan with vegetable oil and fry the vegetables until golden brown.
Сковороду смажьте растительным маслом и поджарьте овощи до золотистого цвета.
Add the roast to the soup and add salt to the water.
Добавьте зажарку в суп, подсолите воду.
Cut the chicken into pieces and add to the soup.
Нарежьте курицу кусочками, добавьте в суп.
Lastly, add the noodles and seasonings to taste. Stir. In a couple of minutes the soup is ready"
В последнюю очередь добавьте лапшу и приправы по вкусу. Перемешайте. Через пару минут суп готов"
Serve hot, garnish with croutons
Подавайте в горячем виде, можно украсить сухариками